Opinii și stele pe Google,
pentru calitatea e-commerce-ul tău

Vă vom îmbunătăți ratele tale de marketing datorită colectării și gestionării eficiente a opiniilor și recenziilor pe Google.

Opiniile și recenziile tranzacționale sunt factorul cheie, care influențează pozitiv SEO și poziționării pe Google.


Opiniile și recenziile referitoare la tranzacțiile reale sunt extrem de importante din perspectiva:

  • Clientului tău potențial
  • Algoritmului de browser Google

Multe afaceri de tip e-commerce trec cu vederea opiniile și recenziile în strategiile lor de marketing. Nu faceti acest lucru ! Don’t do that!

Iată de ce recenziile şi opiniile ar trebui să fie mai valoroase decât aurul pentru magazinele online și afacerile cu servicii.

Cele mai înalte standarde pentru opinii şi recenzii conform Directivei Omnibus

Cea mai bună poziționare SEO de pe piață

Firmele, cărora le pasă de vizibilitatea corespunzătoare a brandului lor pe Internet ar trebui să acorde atenție adresării de întrebări regulate clienților despre experiența lor cu privire la serviciile sau produsele oferite de asemenea, să se asigure, că acestea sunt structurate în așa fel încât răspunsurile să aducă o reală valoare pentru alți utilizatori și pentru algoritmii Google.

Cum arată cel mai eficient proces de colectare a opiniilor tranzacționale pe piață?

Află mai multe

UGC – conținut adorat de utilizatori și motoarele de căutare

User-Generated Content, adică conținutul creat de clienții tăi (de ex.: opinii după un serviciu, o achiziție sau după livrarea unui produs) sunt premiate de algoritmii Google deoarece sunt naturale, unice și conțin cuvinte cheie, pentru care se concurează departamentele de marketing ale oricărui vânzător. În cazul în care colectarea de opinii este organizată într-un proces corect, atunci astfel de conținut va apărea în mod regulat, ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar. 

Frecvența și actualitatea opiniilor

În opiniile pozitive se ascunde o putere extraordinară! Pentru ca procesul de obținere a recenziilor de la clienți să aducă beneficii, este important să reții, că opiniile trebuie să fie adăugate în mod regulat. Doar cu opinii actualizate, afacerea ta poate deveni cunoscută pe Internet. Cu ajutorul Recenziireale.ro, acest lucru este realizat în mod ușor și plăcut. Verifică și tu!

Oferă-le clienților tăi ocazia să te găsească pe harta Google

SEO local ajută firmele furnizoare de servicii și comerțul staționar să se poziționeze pe piața locală datorită vizibilității pe Google Maps. Utilizatorii de internet, prin intermediul telefoanelor lor mobile, descoperă pe hartă restaurante noi, firme furnizoare de servicii și magazine staționare.

Stele și recenzii în cartea de vizită Google My Business

Cartea de vizită Google My Business este un instrument gratuit, al cărei misiune principală este de a ajuta întreprinzătorii în atragerea de clienți noi din motoarele de căutare și hărți.

Optimizarea cărții de vizită  în google construieșteţi credibilitatea, care poate fi consolidată datorită colectării de opinii și recenzii în mod regulat pe profilul afacerii tale de pe Google.

Cum poți face diferită cartea ta de vizită în Google My Business față de a concurenței?


Află mai multe

Managementul reputației online a brandului

La fel ca și alte procese de marketing, colectarea de opinii și recenzii trebuie, de asemenea, să fie gestionată și monitorizată pentru a aduce beneficii și a ajuta în construirea unui brand excelent.

Scopul recenziireale.ro este de a-și proteja clienții împotriva opiniilor și recenziilor necinstite. Echipa noastră are grijă să se respecte cele mai înalte standarde în trimiterea de cereri de opinie și de asemenea va menține o monitorizare continuă, reacționând la opiniile false sau necinstite.

Află cum îți poți proteja afacerea împotriva opiniilor negative.

Cauți soluţii pentru a îmbunătății rata conversiilor?

Testezi soluții noi pentru îmbunătățirea indicatorilor de performanță (KPI) în magazinul tău online? Considerăm, că merită să porți o conversație cu noi, deoarece opiniile și stelele de pe sub-pagina produsului cresc conversiile în e-commerce. Rezultatele provin dintr-un studiu A/B/C pe care l-am realizat împreună cu unul dintre clienții noștri.

Cele mai înalte standarde pentru opinii şi recenzii conform Directivei Omnibus

Folosește potențialul opiniilor în afacerea ta:

Implementare

Integrarea site-ului tău web cu recenziireale.ro este rapidă și efectuată fără probleme. Echipa noastră te va ajuta să implementezi o soluție, care îți va duce afacerea într-o nouă dimensiune a colectării de opinii.

Monitorizarea opiniilor

Monitorizarea opiniilor de către angajații noștri servește reputației tale, precum și procesului de luare a deciziilor de către un potențial client. Alături de ajutorul nostru, vei fi fără concurență în această privință.

Pornirea stelelor Google

Ca și echipă de experți în domeniul colectării de opinii şi recenzii, suntem parteneri Google. Implementările noastre se enumeră printre cele certificate de către cel mai mare motor de căutare online!

 

Stabilește o întâlnire

Reclame plătite

Adăugarea eficientă a opiniilor în Google Maps, în cartea de vizită online și pe sub-paginile produsului, influențează pozitiv rezultatele reclamelor tale plătite.

Modalitate pentru o rată mai mare de clicuri a reclamelor (CTR)

Ai o campanie Google Ads pentru afacerea ta? Îmbunătățește CTRul și rata de conversie datorită opiniilor! Reclamele cu stele arată Click-Through Rate, comparativ cu cele care nu conțin stele. În plus, datorită opiniilor în Google Ads vei atrage mai mulți utilizatori pe site-ul tău, consolidând în același timp încrederea acestora.

Un rezultat mai bun al calității reclamelor Google Ads

Asupra rezultatului şi calității reclamelor au influență trei elemente. Acestea sunt relevanța reclamei, calitatea paginii de destinație și rata CTR. Colectând în mod regulat opinii și având grijă de afişarea stelelor în reclamele noastre, creștem CTR-ul, ceea ce ne îmbunătățește rezultatul calității și, ulterior, scade costul de reclamă.

Redu CPC și vinde mai mult

Știai, că opiniile pozitive le poți folosi nu doar pentru a crește vizibilitatea și puterea brandului tău? Datorită recenziilor clienților tăi, poți maximiza performanța reclamelor tale și reduce CPC! Afișarea stelelor în Google Ads permite reducerea CPC-ul mediu, iar cu cât ai mai multe clickuri, cu atât reclama ta este mai recunoscută în Google!

Acest lucru ar putea fi interesant pentru tine:

 

Recenziireale.ro pentru firmele furnizoare de servicii

Internetul este locul în care utilizatorii caută firme furnizoare de servicii. Fii mai vizibil decât concurența, ai grijă, ca să primești opinii şi recenzii pozitive despre afacerea ta. Datorită acestora vei ieși în evidență și te vei face aproape imediat cunoscut drept ca o firmă pozitivă și demnă de recomandat.

Află mai multe

Recenziireale.ro pentru magazinele online

Opiniile pozitive despre un magazin online reprezintă un instrument dovedit de creștere a profiturilor. Tocmai recenziile altor cumpărători sunt cele care influențează credibilitatea brandului pe piața e-commerce. Ai grijă de ele alături de recenziireale.ro și fă-te cunoscut de clienți drept un magazin online demn de recomandat.

Află mai multe

Cum functioneaza Recenziireale.ro?

Opiniile pozitive despre un magazin online reprezintă un instrument dovedit de creștere a profiturilor. Tocmai recenziile altor cumpărători sunt cele care influențează credibilitatea brandului pe piața e-commerce. Ai grijă de ele alături de recenziireale.ro și fă-te cunoscut de clienți drept un magazin online demn de recomandat.

Află mai multe

Consolidează-ți poziția pe Google chiar astăzi, datorită marketingului de opinie.

Excelente

Pe baza celor 82 de opinii

Vezi aici niște opinii

Viscola Fashion

O soluție foarte bună pentru a colecta opinii despre magazin și produse. Datorită acestei soluții se poate analiza opinia clienților și crea soluțiile viitoare pe baza acestor cunoștințe.

Acus Med

Recomand cu căldură colaborarea cu recenziireale.ro. Am obținut multe opinii de la clienți în ceea ce privește magazinul și produsele (de asemenea pentru cartea de vizită Google My Business)...

TRENA Professional Cosmetics

Un serviciu foarte bun pentru a obține opinii. Cu recenziireale.ro colectarea opiniilor, atât despe firmă cât și despre produse, merge așa cum trebuie...

Ministerstwo Gadżetów

Recomand cu căldură firma recenziireale.ro. De la început colaborarea a fost exemplară, caracterizată de un profesionalism complet și o abordare individuală a clientului...