Recenzii-Opinii pentru magazinele online: 

Ajută pe clientul să dea click pe „Adaugă la coș”

Recenziile şi opiniile sunt cel mai important factor care creează fiabilitatea magazinelor online cunoscute recent

Cele mai înalte standarde pentru opinii şi recenzii conform Directivei Omnibus

Convertește vizitatorii în cumpărători

Utilizatorii de Internet sunt în primul rând niște consumatori conștienți care caută și află oferte într-un timp foarte scurt. În acest fel ajung la mai multe magazine online printre care aleg cel care i se potrivește cel mai mult așteptărilor. Într-o mare măsură opiniile au un impact mare asupra deciziei finale astfel cele pozitive și adevărate fac ca cei care vizitează magazinul tău online să devină repede cumpărători! Folosește potențialul acestor recenzii şi opinii în afacerea ta.

Deosebește-ți magazinul și produsele în motorul de căutare

Datorită gestionării profesionale a acestor opinii ai șansa să poziționezi opiniile dobândite în locuri diferite, precum cartea de vizită Google My Business sau campania de produse PLA.

Vinde doar produsele care îi plac clienților tăi

Datorită analizei opiniilor și a evaluărilor poți verifica repede care produse îndeplinesc așteptările clienților tăi și care trebuie eliminate din ofertă. Ia deciziile conștiente și crește mulțumirea clienților pe baza acestor date vânzând doar cele mai bune produse. 
Opiniile și evaluările sunt o metodă importantă pentru a planifica un depozit în continuă mișcare. 

Cele mai înalte standarde pentru opinii şi recenzii conform Directivei Omnibus

Folosește potențialul opiniilor în afacerea ta:

Implementare

Integrarea site-ului tău web cu recenziireale.ro este rapidă și efectuată fără probleme. Echipa noastră te va ajuta să implementezi o soluție, care îți va duce afacerea într-o nouă dimensiune a colectării de opinii.

Monitorizarea opiniilor

Monitorizarea opiniilor de către angajații noștri servește reputației tale, precum și procesului de luare a deciziilor de către un potențial client. Alături de ajutorul nostru, vei fi fără concurență în această privință.

Pornirea stelelor Google

Ca și echipă de experți în domeniul colectării de opinii şi recenzii, suntem parteneri Google. Implementările noastre se enumeră printre cele certificate de către cel mai mare motor de căutare online!

 

Stabilește o întâlnire

Ajutăi pe clienți tăi să-și lase opinia

La recenziireale.ro ajungem la fiecare client mulțumit prin următoarele canale precum e-mail, notificărilor de tip PopUp sau SMS. Integrând sistemul Recenziireale.ro cu magazinul Tău online îi invităm pe clienții tăi să-și lase opiniile pozitive. Descoperă și fii plăcut surprins cât de eficient este cu recenziireale.ro.

Vinzi în mai multe țări? Colectează-ți opiniile oriunde ai clienți

Recenziireale.ro sprijină magazinele online care funcționează în mai multe țări. Dacă funcționezi în străinătate sau vrei să-ți extinzi afacerea în afara României, alege o soluție flexibilă și scalabilă. Construirea unui brand nou va fi mai eficientă dacă ai recenzii locale.

Protejează-ți magazinul împotriva opiniilor necinstite

Opiniile concurenței neloiale se află adesea printre recenziile clienților adevărați. La Recenziireale.ro datorită muncii întregii echipe cu sprijinul sistemului de notificări, avem grija ca magazinul tău online să nu fie victima opiniilor false.

Prezintă opiniile oriunde sunt clienții tăi

Pentru confortul tău și pentru a spori popularitatea opiniilor tale, lucrăm cu un plug-in care colectează și transferă opiniile între platforme diferite. Transmite recenziile de pe Google, Facebook și multe alte.

Aveţi încredere în noi chiar de acum

Excelente

Pe baza celor 82 de opinii

Vezi aici niște opinii

Viscola Fashion

O soluție foarte bună pentru a colecta opinii despre magazin și produse. Datorită acestei soluții se poate analiza opinia clienților și crea soluțiile viitoare pe baza acestor cunoștințe.

Acus Med

Recomand cu căldură colaborarea cu recenziireale.ro. Am obținut multe opinii de la clienți în ceea ce privește magazinul și produsele (de asemenea pentru cartea de vizită Google My Business)...

TRENA Professional Cosmetics

Un serviciu foarte bun pentru a obține opinii. Cu recenziireale.ro colectarea opiniilor, atât despe firmă cât și despre produse, merge așa cum trebuie...

Ministerstwo Gadżetów

Recomand cu căldură firma recenziireale.ro. De la început colaborarea a fost exemplară, caracterizată de un profesionalism complet și o abordare individuală a clientului...