De ce recenziireale.ro

Singurul serviciu complet de gestionare a opiniilor, ce îți permite să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important: Dezvoltarea firmei tale

Care este rolul nostru?

Misiunea noastră este de a oferi societăţiilor din domeniul B2B și B2C servicii de colectare rapidă și eficientă a opiniilor, precum și prezentarea opiniilor clienților despre firmă și produse, consolidându-și astfel brandul și construind încrederea în serviciile și produsele lor.

Recenziireale.ro a fost înființată în anul 2019 în Rzeszów - Polonia, în cadrul unui parteneriat tehnologic cu eKomi - furnizor de sistem independent și automatizat de colectare și prezentare a opiniilor în baza tranzacțiilor efectuate.

eKomi The Feedback Company este un lider european în domeniul tehnologiei din categoria SaaS (Software as a Service) și de asemenea este Google Premier Partner.

Serviciul impecabil și grija pentru nevoile clientului din partea echipei recenziireale.ro în combinație cu tehnologia eKomi permite oferirea celui mai bun serviciu existent pe piață chiar și celor mai exigenți clienți.

Ajutăm deja peste 500 de clienți

  • Colectăm 100 000 de opinii pe lună – raportul mediu dintre opiniile dobândite și numărul de tranzacții este de 42%
  • Deținem o echipă de 15 persoane, care au grijă de brandul tău în lumea online
  • Am colectat deja 1 300 000 de opinii

Echipa în care poți avea încredere

Noi suntem cei care răspundem la orice întrebare a ta legată de opinii și recenzii pe Internet.
Marta Stala-Leleń

Business Account

Joanna Baran

Key Account Manager

Bartłomiej Szaro

Account Manager

Barbara Drapikowska

Account Manager

Iar noi avem grijă ca implementarea sistemului și începerea serviciului să decurgă lin și plăcut. Vom avea grijă de contul tău, de opiniile tale și de calitatea acestora.
Sebastian Horoszko

Bussiness Account

Elżbieta Sokal

Key Account Manager

Monika Sienkiewicz

Account Manager

Katia Swierczyńska

Account Manager

Construim încrederea în branduri și susținem vânzarea

E timpul să descoperi posibilitățile oferite de instrumentele noastre!

Excelente

Pe baza celor 82 de opinii

Vezi aici niște opinii

Viscola Fashion

O soluție foarte bună pentru a colecta opinii despre magazin și produse. Datorită acestei soluții se poate analiza opinia clienților și crea soluțiile viitoare pe baza acestor cunoștințe.

Acus Med

Recomand cu căldură colaborarea cu recenziireale.ro. Am obținut multe opinii de la clienți în ceea ce privește magazinul și produsele (de asemenea pentru cartea de vizită Google My Business)...

TRENA Professional Cosmetics

Un serviciu foarte bun pentru a obține opinii. Cu recenziireale.ro colectarea opiniilor, atât despe firmă cât și despre produse, merge așa cum trebuie...

Ministerstwo Gadżetów

Recomand cu căldură firma recenziireale.ro. De la început colaborarea a fost exemplară, caracterizată de un profesionalism complet și o abordare individuală a clientului...