Cum funcționează recenziireale.ro

În industria e-commerce opiniile şi recenziile reale de la clienţii existenţi sunt mai valoroase în anumite cazuri decât aurul

6 000 de opinii şi recenzii independente în câteva săptămâni? Acest lucru este posibil datorită integrării magazinului tău online cu Recenziireale.ro! Datorită nouă îţi poţi crește rapid credibilitatea firmei tale pe Internet. Verifică, cum funcționăm.

Conform raportului E-commerce în Polonia 2019. Gemius pentru e-Commerce Polonia cei mai tineri e-consumatori (de la 15  pînă la 24 de ani) indică faptul că principala sursă de credibilitate a unui magazin online nou vizitat, sunt opiniile şi recenziile pe tema acestuia. Deosebit de important sunt pentru aceştia recomandările: prietenilor, cunoscuților, membrilor familiei (ordinea menționată este importantă). 

47% a navigatorilor pe internet din Polonia sunt atenţi la opiniile şi recenziile pe tema magazinului selectat. Chiar mai mult de atât, consideră acest lucru ca unul dintre elementele cheie ce influențează nivelul de credibilitate a magazinului și de motivare pentru efectuarea cumpărăturilor.

"Ce se poate face pentru a construi și consolida credibilitatea magazinului online? Se pot colecta recomandările, opiniile şi recenziile iar apoi acestea se pot gestiona eficient!"
Sebastian Horoszko, recenziireale.ro

Recenziireale.ro va colecta pentru tine opinii reale și pozitive, care provin de la cumpărători reali - utilizatori care au finalizat o tranzacție. Te vom ajuta să obții Sigiliul de Distincție: garanția unei experiențe de cumpărare pozitive (Happy Customer Experience). În plus, îți vom arăta în ce mod poți folosi potențialul recomandărilor în beneficiul afacerii tale.

Crește credibilitatea – integrează magazinul online cu sistemul de opinii recenziireale.ro!

Integrarea site-ului web cu platforma de recomandări  Recenziireale.ro este complet automatizată. Tot ceea ce trebuie făcut este crearea unui nou cont de utilizator API în panoul de administrare al magazinului, iar apoi activezi serviciul.

Află mai multe despre integrare

Cele mai înalte standarde pentru opinii şi recenzii conform Directivei Omnibus

Vezi, cât e de simplu!

01
Integrarea cu recenziireale.ro se realizează pe baza unui plug-in existent deja
02
Sistemul Recenziireale.ro descarcă automat datele din comenzi, în baza cărora pregătește anchete de chestionare și e-mailuri, pe care le trimite de asemenea către clienții tăi.
03
Opiniile obținute ajung în panoul recenziireale.ro și de acolo automat în locurile indicate de tine (site-ul tău web, Facebook, Trip Advisor etc.).
04
Opiniile despre vânzător ajung imediat la “widgetul vânzătorului”.
05
Opiniile despre produse sunt transferate pe sub-pagina produsului.
06
Precum și pe Google (reclame de produse, reclame de testare, rezultate organice).

 

Integrarea cu recenziireale.ro este flexibilă, poți alege conectarea rapidă a instrumentului cu magazinul sau configurarea avansată dedicată pentru implementare, conform cu propriile tale nevoi și idei.

Vezi exemple de implementări ale Clienților noștri!

Cele mai înalte standarde pentru opinii şi recenzii conform Directivei Omnibus

Ce câștigi datorită integrării magazinului tău cu recenziireale.ro?

1. Cea mai mare eficiență în obținerea de opinii şi recenzii! 

Cu ajutorul recenziireale.ro, în fiecare zi obții zeci sau chiar sute de opinii autentice și pozitive bazate pe tranzacțiile efectuate.

Câte recomandări si recenzii suntem capabili să generăm într-o zi? Să presupunem că 10000 de clienți primesc prin e-mail o solicitare de a completa un chestionar de verificare a experienței de cumpărare (e-mail indicat în formularul de comandă). Știm din experiență, că numărul de opinii obținute este de aproximativ 40% din cifra de bază. În practică acest lucru înseamnă că se  pot aduce aproximativ 4000 de noi recenzii independente!

Iată o comparație între clienții noștri și furnizorii concurenți de soluții de obținere a opiniilor. Merită de remarcat perioada de colaborare a concurenței cu anumite branduri precum și eficiența Recenziireale.ro în perioade de timp mult mai scurte.

2. Metode unice de obținere a opiniilor şi recenziilor:

Obținerea opiniilor doar cu ajutorul mesajelor e-mail nu este suficientă. Recenziireale.ro propune chiar 4 moduri diferite de a obține recenzii de încredere. În funcție de nevoile și de modelul tău de afaceri, le poți utiliza pe toate sau poți alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine:

Notificări PopUp

Crește-ți rata de răspuns cu până la 40% prin integrarea pop-up-ului cu un formular de pe site-ul tău web.

Mesaje SMS

Permite-le clienților tăi să lase opinii oriunde s-ar afla, în mod direct cu ajutorul smartphone-ului.

Mesaje e-mail

E-mail-ul este un instrument dovedit de obținere a opiniilor, datorită căruia Clienții tăi pot da notă serviciului tău.

Locații de vânzare

Colectează opinii în propria ta locație, acolo unde vinzi în mod fizic. Pentru ca astfel Clientul tău să ofere o notă serviciului primit, ai nevoie doar de 30 de secunde.  

3. Anchete inovatoare și eficiente

Anchetele sunt numitorul comun al tuturor metodelor de obținere a opiniilor. Atunci când un utilizator a decis să-și împărtășească experiența, este important să îi facilitezi acest lucru, folosind pentru aceasta toate tipurile de opinii și informații, care îți permit să tragi concluzii și să îmbunătățești acțiunea afacerii tale.

Vrei să vezi cum funcționează anchetele noastre în mod practic? Te invităm să vizionezi materialul video următor:

4. Reclame pe Google mai ieftine și mai eficiente (PLA și tip text), datorită ratingului de tip stele

Probabil ai observat, că de ceva vreme, Google permite afișarea de " rich sippets" sub forma unor extensii de tip stele, bine cunoscute în rezultatele SEO sau în rezultatele de căutare plătite - atât text, cât și de produs. În țara noastră, această tehnică este folosită încă de un număr relativ mic de magazine on-line, deși există domenii în care deja acest lucru este un adevărat must have!

Cum funcționează?

Deținerea de stele în rezultatele de căutare plătite, atrage în mod natural atenția clienților tăi și face ca magazinul tău să fie ales de persoane cu un număr de până la 30% mai mare!

5. Mai mult trafic organic (SEO) și o poziționare mai eficientă

Stelele și conținutul natural creat de clienții tăi au un impact puternic asupra poziționării. Print screen-urile trimise de unul dintre clienții recenziireale.ro, care a implementat soluția în primul trimestru al anului 2020 ilustrează în mod clar acest lucru. La mijlocul lunii aprilie, bot-urile Google au indexat opiniile. În plus, au fost afișate stelele în rezultatele organice pentru majoritatea sub-paginilor.

6. Șabloane de e-mailuri dedicate pentru Clienți

În cazul în care nu deții propriul proiect de mailing, poți folosi baza de șabloane bogată a recenziireale.ro. Toate acestea sunt adaptate pentru dispozitivele mobile, adică sunt responsive - se afișează în mod corect atât pe laptopuri, cât și pe tablete și smartphone-uri.

7. Conformitate deplină cu GDPR

GDPR a schimbat complet abordarea privind protecția datelor personale în lumea e-commerce. Cei care au câștigat cel mai mult sunt clienții, deoarece majoritatea magazinelor online care au o atitudine foarte serioasă față de noile norme impuse, inclusiv în ceea ce privește selectarea partenerilor și a instrumentelor care să garanteze securitatea deplină a datelor personale încredințate și în conformitatea cu procesul și cu legislația în vigoare. Recenziireale.ro este 100% în conformitate cu cerinţele legii.

Și multe, multe altele!

Gestionarea feedback-ul pagini de mulțumire de tip „thank you page”, sprijin în 26 de limbi, capacitate de moderare... şi lista poate continua! Recenziireale.ro este șansa ta reală de a te poziționa mai bine în rezultatele Google și totodată, de a obține mai mult profit de a reduce costurile de achiziție a creşte numărul clienților sau de a-ți îmbunătăți funcționarea magazinul și a serviciilor pentru clienți prin eliminarea potențialelor greșeli pe care le faci și care afectează în mod negativ experiența de cumpărare. Vei profita de această șansă?

Dacă totul e clar, e timpul tău să acționezi! 

Excelente

Pe baza celor 82 de opinii

Vezi aici niște opinii

Viscola Fashion

O soluție foarte bună pentru a colecta opinii despre magazin și produse. Datorită acestei soluții se poate analiza opinia clienților și crea soluțiile viitoare pe baza acestor cunoștințe.

Acus Med

Recomand cu căldură colaborarea cu recenziireale.ro. Am obținut multe opinii de la clienți în ceea ce privește magazinul și produsele (de asemenea pentru cartea de vizită Google My Business)...

TRENA Professional Cosmetics

Un serviciu foarte bun pentru a obține opinii. Cu recenziireale.ro colectarea opiniilor, atât despe firmă cât și despre produse, merge așa cum trebuie...

Ministerstwo Gadżetów

Recomand cu căldură firma recenziireale.ro. De la început colaborarea a fost exemplară, caracterizată de un profesionalism complet și o abordare individuală a clientului...